Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

CsavargyárA raktár zárva maradt

2007. augusztus 28., kedd, Közélet

Tegnap délelőtt tíz órakor a kézdivásárhelyi csavargyár bejá­ratánál, illetve a kapusszoba melletti volt üzlethelyiségben újabb egyeztető tárgyalásra kerül sor Örsi Imre zárgondnok, Máthé Péter József bírósági végrehajtó, Ráduly-Baka Lajos, az Egyesület az MTS Rt. Vagyona Megmentéséért igazgatótanácsának elnöke és ifj. Szurkos Ernő, az időközben Sigur Construct Kft.-vé átkeresztelt cég ügyvezetője jelenlétében.

Jelenleg a zárgondnok felhatalmazása nyomán az őrséget az egyesület biztosítja, Erdély Ede kapusa a kerítésen kívül őrködött. Ezt megelőzően pár alkalmazott is megjelent a gyár kapujában, de őket nem engedték be. Dolgozni jöttek ― mondták. A gyárban viszont négy éve nincs áramszolgáltatás, csak a diszkónak helyet adó csarnokban!

A vita arról folyt, hogy a fantomcég emberei bemehetnek-e nyersanyagot kivinni a gyár udvaráról, illetve a raktárból, valamint arról, hogy a törvény értelmében mi minősül ingó és ingatlan vagyonnak. Hosszas vita után a zárgondnok beleegyezett, hogy ha bizonyítani tudják a tulajdonjogot, nyersanyagot vihessenek ki a gyár területéről. Végül az anyagraktárról nem vették le a pecsétet, ellenben közösen ellenőrizték az augusztus 15-i pecsétek épségét, és Erdély Ede Mercedes terepjárójából kivették a forgalmi engedélyt, hogy lemásolják.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint tisztségben marad-e a Dăncilă-kormány év végéig?


eredmények
szavazatok száma 711
szavazógép
2007-08-28: Közélet - Iochom István:

Érdeklődtek a vajdasági vendég után

Augusztus 24-én bukaresti rendszámú kocsival civil ruhás, románul beszélő belügyi tiszt kereste fel Bélafalván Boldizsár Béla portáját. Ő aznap Kézdivásárhelyen volt, felesége, a románul keveset tudó Katalin fogadta az illetőt, aki egy igazolványt is felmutatott. Az esetet Boldizsár Béla mesélte el lapunknak.
2007-08-28: Közélet - Mózes László:

Hagyománnyá akarják emelni (Falunapok Cófalván)

Első alkalommal tartottak falunapokat a hét végén Cófalván: a mintegy százötven lakosú településen sportvetélkedők, előadások, utcabál szórakoztatta az érdeklődőket.