Elhalálozás

2007. június 6., szerda, Elhalálozás

Elhalálozás

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a márkosfalvi

id. KOSZTÁNDI ISTVÁN

életének 70. évében hirtelen elhunyt.

Temetése 2007. június 7-én 16 órakor lesz a márkosfalvi családi háztól.

A gyászoló család

7248308

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk a felsőcsernátoni ötvenéves vén diákoknak, akik JANCSÓ GÁBOR tanító sírjára az emlékezés koszorúját helyezték. Áldás kísérje léptüket.

Hozzátartozói

7248305

Megemlékezés

Kegyelettel és fájó szívvel emlékezünk a székelytamásfalvi KONNÁTH ZSIGMOND nyugalmazott tanítóra halálának 30. évfordulóján. Akik ismerték és tisztelték, gondoljanak rá szeretettel. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Bánatos szerettei

H

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó édesanyára, a sepsiszentgyörgyi SZATMÁRI MÁRTÁRA, akit hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Bánatos leánya, veje,

unokája és hozzátartozói

1156822

Fájó szívvel emlékezünk a sepsibükszádi NYÁGULY GYÖRGYRE halálának második évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Szerető családja

4195791

Búcsú nélkül távoztál, mint hulló falevél, mely vissza soha nem tér. Bíztál az életben, hittél a gyógyulásban, de ha már abban nem, legalább a csodában. Fájó szívvel emlékezünk a sepsiszentgyörgyi születésű SOARE COSTELNÉ VERESS ZSUZSANNÁRA halálának első évfordulóján. Emlékét szívünkben őrizzük.

Bánatos édesanyja, özvegye, gyermekei, testvérei és azok családja

4195734

Annyira akartam élni, a betegséget legyőzni. Búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett. Boruljatok le halkan, csendesen, gondoljátok, hogy nem fáj semmi sem. S ha majd rátértek ti is erre az útra, megyek elétek, s találkozunk újra. Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, az étfalvi MOKÁN EMMÁRA, a drága jó édesanyára, anyósra, nagymamára, dédnagymamára, aki ma egy éve távozott szerettei köréből. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett.

Hat gyermeke

és azok családjai

4195782

Kegyelettel emlékezünk a kézdiszentléleki HEGYES GYÖRGYNÉ KOVÁCS MATILDRA halálának tizedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Leánya és családja

4195794

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint milyen lesz a járvány negyedik hulláma?eredmények
szavazatok száma 1029
szavazógép
2007-06-06: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Zene
A sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum Szerenád zenekara és Eufónia kórusa ma 18 órakor búcsúztatja a végzősöket a Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron Termében.
2007-06-06: Magazin - x:

I Love You, Budapest! Bukarestben

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil tanszékének négy frissen diplomázott hallgatója és a bukaresti Nemzeti Művészeti Egyetem divat tanszékének növendékei közös bemutatót tartottak I Love You, Budapest! (Szeretlek, Budapest) címmel a Bukaresti Magyar Kulturális Központban.