Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Vállalom

2010. június 5., szombat, Színház az egész világ

Bocsárdi László ötéves menedzsmentjének kiértékelése kapcsán sorban jelennek hozzászólások lapjaink hasábjain, rádiókban, honlapokon.

Mindenhol azt olvasni-hallani, hogy a háromtagú bizottság — Balázs Éva, a marosvásárhelyi Nemzeti Színház nyugalmazott színművésze, Klárik Attila városi tanácstag és Deák Gyula Levente, a Háromszék Táncegyüttes igazgatója — 8,92 ponttal értékelte Bocsárdi munkáját. Ez igaz. De az nem derül ki, hogy korántsem egyhangúan vélekedtünk Bocsárdi László munkájáról.

Magam a nevem mellett megjelenő Há­romszék Táncegyüttessel, valamint az M Stú­dióval olyan értékrendet képviselünk, mely sok tekintetben hasonlít a Bocsárdiéhoz: ha a Há­romszékkel hagyományt őrzünk, a mozgásszínházzal nyitni próbálunk a világ felé.

Mivel a törvény nem ír elő titkos szavazást, nyilvánosságra hozom: Bocsárdi László értékteremtő munkáját becsülöm, személy szerint tízessel osztályoztam.

Véleményemet, értékelésemet emelt fővel vállalom.

Deák Gyula

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye a magyar feliratok lefestéséről több székelyföldi településen?
eredmények
szavazatok száma 713
szavazógép
2010-06-05: Színház az egész világ - :

Bocsárdi László az értékelő jelentésről (részletek)

A nyugati világ bajnoka — jelenet az előadásból
Az értékelőbizottság által összeállított jelentés elmarasztalja a színházat, mondván, az intézmény „nem nyit kellő mértékben a helyi közösség felé". Figyelmen kívül hagyja azonban azt a pontos számadatokkal alátámasztott tényt, hogy a Tamási Áron Színház teljes nézettsége igazgatásom négy éve alatt több mint 20,46 százalékkal, 18 951-ről (2005) 22 830-ra (2009) nőtt.
2010-06-05: Színház az egész világ - :

Mosakodik az RMDSZ-frakció

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség sepsiszentgyörgyi önkormányzati frakciója értetlenül áll a Magyar Polgári Párt önkormányzati képviselői által megfogalmazott sajtóközlemény előtt, amelyben hangsúlyozzák, hogy a Bocsárdi László menedzseri tevékenységét kiértékelő bizottság létrehozását az MPP-frakció teljes megkerülésével szervezték meg.