Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Fújatnak a rendőrök

2007. október 19., péntek, Közélet

Az országos rendőr-főkapitányság újabban tematikus akciókat szervez. Szeptemberben a felelőtlen gyalogosok megregulázása volt a cél, e hónapban az ittas gépkocsivezetők kiszűrése s a megelőző figyelmeztetések, hogy szeszes ital fogyasztása után ne üljenek volánhoz az emberek.

Múlt hónapban 613 gyalogost bírságoltak meg, e héten ,,mindössze" 46-ot. Igaz, szeptemberben még a községi őrsöknek is kiadták a parancsot, hogy a gyalogosokat kell figyelni. Most is ez történik, csak a gépkocsivezetők alkoholszintjét mérik. Ott is, ahol az ember nem is gondolná. Kézdiszárazpatakon például a 40 éves M. I.-t fújatták fiolába, s annak fele megzöldült. Bodoson az 56 éves V. T.-t korszerű alkoholszondával vizsgálták, s jóval a bűncselekménynek számító küszöbérték fölötti alkoholszintet mértek.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 205
szavazógép
2007-10-19: Közélet - Váry O. Péter:

Kormánypénz a színháznak

Csütörtöki ülésén a kormány ötszázezer lejt szavazott meg a Tamási Áron Színháznak épületjavításra és a működési költségek fedezésére.
2007-10-19: Közélet - Szekeres Attila:

Hány a csendőr?

Ismét olyasmit kérdeznek, amit nem árulhatok el — vágott vissza Adrian Faur alezredes, a Dózsa György nevét viselő megyei csendőr-felügyelőség parancsnoka, amikor az állomány létszáma felől érdeklődtünk.