Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Hol az igazság?

2007. október 20., szombat, Közélet
A lapunk csütörtöki számában Halál a közúton címmel megjelent cikkben említettük a múlt szombat esti sepsibükszádi gázolást. Az áldozat családja tegnap a közlekedésrendészeten érdeklődött, ám mindössze annyi választ kapott, hogy a kivizsgálás még folyamatban.

Ha ez így van, akkor a rendőrség miért sejteti, hogy csupán a gyalogos lenne a hibás? — teszik fel a kérdést. Szeretnék tudni a teljes igazságot. Ugyanis minden jel arra utal, hogy a gépkocsi igen nagy sebességgel közlekedett. Miként van az, hogy a 23 éves fiatalember, aki barátnőjével Csíkszeredából Barótra sietett diszkóba, nem vette észre az út szélén levő férfit, amikor teljesen nyílt, kivilágított úton, éppen egy villanylámpa alatt elgázolta? A Volkswagen Golf típusú autó hogyhogy csak ötven-hatvan méterre a gázolás helyszínétől állt meg? A járókelő szörnyethalt. Amennyiben a gépkocsi a megengedett sebességgel közlekedett volna, az áldozatot nem roncsolta volna annyira össze, hogy eltörjön nyakcsigolyája, hátgerince, medencecsontja, két lábszára, combcsontja — mondják a hozzátartozók. A családnak az az érzése, hogy el akarják tussolni az ügyet.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1168
szavazógép
2007-10-20: Közélet - Váry O. Péter:

Patthelyzetben a mamuttömbház kimenekített lakói

Befejeződött a tavaly márciusban kiégett sepsiszentgyörgyi mamuttömbház szerkezeti megerősítése, a munkálatok miatt a két szintről kimenekített lakók mégsem költözhetnek vissza egykori otthonukba.
2007-10-20: Közélet - Fekete Réka:

Kitüntetett pedagógusok és diákok

Hat háromszéki pedagógus életműdíjat, három diák tanulmányi kitüntetést vesz ma át a szovátai Teleki Oktatási Központban.