Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

TollraforgóMeddig tart a vitamin?

2007. október 23., kedd, Közélet
C-vitaminnal kampányol az RMDSZ. Kampányülésein, rendezvényein osztogatják a tulipános jelképpel ellátott papírba csomagolt vitamint, melyen megtalálható az RMDSZ EP-képviselőinek ,,ajánlása": Fogyasszon napi 1 tablettát egy egészséges életmódért és erősebb immunrendszerért", alatta pedig ez olvasható: ,,RMDSZ — benne van a vitamin".

Megható az RMDSZ gondoskodása, az egészséges romániai magyarságért is harcolnak immár, ám a dolog szépséghibája, hogy a dálnoki burgonyafesztiválon osztogatott C-vitamin szavatossága augusztusban, illetve szeptemberben lejárt. Szinte sorsszerűnek tekinthetjük a dátumokat, hisz akkor zajlott az egységért folyó tárgyalássorozat, szeptember elején derült ki, nem lesz megegyezés, Tőkés László független jelöltként indul a novemberi EP-választásokon. Intenzív kampányba kezdett tehát az RMDSZ, burgonyával, amely nem szép ugyan, de a miénk, zenével, tánccal, nagyszabású, egységre szólító beszédekkel és lejárt szavatosságú C-vitaminnal. Nem kell tartanunk, a gyógyszerészek szerint a C-vitamin a határidő után egy évig még fogyasztható. S ha a dátumok sorsszerűségét tovább bogarásszuk, felmerül a kérdés: kitart legalább addig az RMDSZ-ben is a vitamin?

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint lesz-e előrehozott parlamenti választás idén?eredmények
szavazatok száma 1129
szavazógép
2007-10-23: Közélet - Iochom István:

Miniszálloda épül az Apor Péter Iskolaközpontban

A kézdivásárhelyi Apor Péter Iskolaközpontban 1242 tanulóval kezdték az új tanévet. Dezső Vencel igazgató érdeklődésünkre elmondta: a következő tanévben itt indul be országos szinten elsőként angol nyelvű turisztikai technikusképzés, a szaktantárgyakat is angol nyelven fogják elsajátítani, és a kereskedelmi osztályokban a faluturizmust szintén angol nyelven oktatják majd.
2007-10-23: Közélet - Iochom István:

Egy év és nem egy hónap (Agache-ügy)

Frunda György ügyvéd-szenátor október 8-i kézdivásárhelyi sajtótájékoztatóján azt mondta, egy hónap áll az Agache-ügy elítéltjeinek rendelkezésére, hogy a Legfelsőbb Bíróságon a per újratárgyalását kérjék.