Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Három hónap mérlege

2007. október 27., szombat, Közélet

Az országos lakossági egészségfelmérési program első három hónapjában megvizsgált személyek közel negyedét veszélyezteti a II. típusú cukorbetegség — jelentette be Eugen Nicolăescu egészségügyi miniszter.

Eddig két és fél millióan jelentek meg a vizsgálaton, 11,35 százalékukat veszélyeztetik a szív- és érrendszeri betegségek, 3,41 százalékukat a krónikus vesebetegség, 12 százalékukat pedig a méhnyakrák. Az Országos Orvosi Kamara a program felfüggesztését kéri, mert úgy véli, a felmérésre fordított összegre sokkal nagyobb szükség van az egészségügy más területein, például az orvosok fizetésének növelésénél, hogy ne kelljen elhagyniuk az országot a jobb megélhetésért, és hogy vidéken is dolgozzanak. (Szabadság)

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2015
szavazógép
2007-10-27: Közélet - x:

Marad a diszkrimináció

A kormány által benyújtott, egyéni választókerületes szavazási rendszer bevezetését célzó törvénytervezetben ugyanazok a diszkriminatív tételek szerepelnek, amelyek miatt elmarasztalta Romániát a Velencei Bizottság, valamint az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet.
2007-10-27: Belföld - x:

Hírsaláta

KINEK DOLGOZNAK A KÉPVISELŐK? Módosította a képviselőház jogi bizottsága a BTK-t, mely e formájában megkeseríti az újságírók életét, de jó a fehér galléros és más bűnözőknek.