Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Tovább rabolják a csavargyárat

2007. október 29., hétfő, Közélet
Szombaton délelőtt nagy volt a sürgés-forgás a csavargyár udvarán, emelőtargoncákkal ismét nagyobb mennyiségű gépet vittek az udvarra, és rakták fel azokat a BV 49 SYL rendszámú nagykapacitású teherkocsira.

A gépek leszerelése órákon keresztül zajlott. Erdély Edét nem láttuk a gyár területén. Sajnos, a kisrészvényesek egyesületének próbálkozásai a csavargyári vagyon megmaradt részének megmentéséért egyelőre szélmalomharcnak bizonyultak, csak három hétre sikerült leállítani a rablást, a gépek elszállítását ócskavasként, most ismét zavartalanul zajlik a fosztogatás, míg csak az üres csarnokok maradnak. A csavargyár kifosztását, vagyonának elherdálását a Csavargyári Vagyon Megmentéséért Egyesületen kívül senki meg sem próbálta megakadályozni, megállítani. Egy olyan országban, ahol az igazságszolgáltatás valóban független, ott az Erdély Edéhez hasonló ,,stratégiai befektetők", akik felbecsülhetetlen kárt okoztak az államnak és a nemzetgazdaságnak, már rég rács mögött lennének...

Hozzászólások
Szavazás
Tart-e a koronavírus-járvány második hullámától?eredmények
szavazatok száma 225
szavazógép
2007-10-29: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Csökkent a vízadósság

Majdnem felére sikerült csökkenteni Sepsiszentgyörgyön a vízszámlák hátralékait az utóbbi hónapokban – jelentette be a városi közüzemek vezetője, Şerban Valer.
2007-10-29: Közélet - Iochom István:

Kézdivásárhelyen betörtek a Háromszék főtéri újságárudájába

Péntekről szombatra virradó éjszaka eddig ismeretlen személy az áruda fal felőli oldalába lyukat vágott, majd bemászott lapunk kézdivásárhelyi főtéri újságárudájába, ahonnan cigarettát és bankkártyákat vett el, de érdekes módon azokat nem vitte magával, hanem eldugta az újságáruda és a szomszédságában lévő épület közé, ahol másnap meg is találták.