Kézdivásárhelyen betörtek a Háromszék főtéri újságárudájába

2007. október 29., hétfő, Közélet
Péntekről szombatra virradó éjszaka eddig ismeretlen személy az áruda fal felőli oldalába lyukat vágott, majd bemászott lapunk kézdivásárhelyi főtéri újságárudájába, ahonnan cigarettát és bankkártyákat vett el, de érdekes módon azokat nem vitte magával, hanem eldugta az újságáruda és a szomszédságában lévő épület közé, ahol másnap meg is találták.

Reggel az elárusító vette észre a behatolást, és értesítette a rendőrséget. A nyomozók a helyszínelésre kutyát is vittek magukkal, de egyelőre a tettest nem sikerült azonosítani. A rendőrkutya a taxiállomásig vezette el a nyomozókat. A kivizsgálás folytatódik. Az újságárudánktól alig pár méterre lévő ügyészségen szolgálatot teljesítő rendőr semmit nem hallott, nem látott.

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 402
szavazógép
2007-10-29: Közélet - Iochom István:

Tovább rabolják a csavargyárat

Szombaton délelőtt nagy volt a sürgés-forgás a csavargyár udvarán, emelőtargoncákkal ismét nagyobb mennyiségű gépet vittek az udvarra, és rakták fel azokat a BV 49 SYL rendszámú nagykapacitású teherkocsira.
2007-10-29: Közélet - Simó Erzsébet:

A hétvége hírei

Tőkés méltó az erdélyi magyarság európai képviseletére
Az erdélyi magyaroknak nem szabad beletörődniük abba, amit a mai Magyarországból észlelnek, szívükben meg kell látniuk azt is, hogy milyen lehetne majd ez az ország, ha a magyarság összefog, és méltó vezetőket választ — fejtette ki vasárnap Avasújvárosban Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.