Hol kinn, hol benn

2007. június 12., kedd, Magazin
Az Egyesült Államokban (és nemcsak ott) több mint egy hete a lapok vezető híre Paris Hilton börtönbüntetése.

Miután egy héttel ezelőtt vasárnap bevonult büntetését letölteni, három nappal később a hírek szerint az idegösszeomlás szélére jutott, és félő volt, hogy öngyilkosságot követ el, s állítólag ezért házi őrizetbe helyezték. Ez sem tartott soká, egy nap múlva az ügyészség fellebbezésére a bíró újra elrendelte lecsukását. A televíziós felvételek ,,jóvoltából" egy világ láthatta a síró sztárt, amint elvitték a bíróságról. Most, mint hírlik, üvegajtós ,,kalitkában" tartják, hogy felügyelhessenek rá. Ügyében a vélemények megoszlanak, vannak, akik szerint azért ilyen ,,szigorú" vele az igazságszolgáltatás, hogy példát statuáljanak a többi, kicsapongó életet élő sztárnak: a törvények rájuk is vonatkoznak, nekik is be kell azokat tartaniuk. Persze, a szappanoperaként nyúló történetnek koránt sincs vége, ki tudja, mit hoz a mai vagy a holnapi nap.

A Hilton szállodalánc botrányos életű örökösét azért ítélték huszonhárom napos börtönre, mert megsértette azt a hároméves próbaidőt, amelyet ittas állapotban elkövetett gondatlan vezetésért szabtak ki rá.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 1288
szavazógép
2007-06-12: Magazin - x:

Megtalálták Sisi ellopott fejdíszét

A kanadai rendőrség Winnipegben megtalálta Erzsébet királyné, I. Ferenc József osztrák császár és magyar király hitvesének értékes fejdíszét, amelyet kilenc évvel ezelőtt a riasztórendszer és páncélüveg ellenére loptak el a Schönbrunni kastély kiállításának egyik vitrinjéből.
2007-06-12: Magazin - x:

Boszorkányégetés Ugandában

Megkövezett és megégetett három asszonyt a feldühödött tömeg az egyik ugandai menekülttáborban — közölte vasárnap Kitgum település rendőrsége.