Hogy mik vannak?Vigyázat! A színdarabban sült csirke is van!

2007. június 12., kedd, Magazin
Színdarabbeli sültcsirke-veszélyre akarják figyelmeztetni előre a közönséget egy brit színházban, nehogy megbántódjanak a vegetáriánusok.

A darab monodráma, egy elhízott férfi sikertelen fogyókúrás küzdelmeiről szól. A sült csirke esetleg jó ízlést sértő veszélyére a szervezők hívták fel a szerző figyelmét, aki ezen igencsak megdöbbent. ,,Olyanról már hallottam, hogy túl erős villogó fények vagy meztelenség visszatetszést kelthet a közönségben, na de egy sült csirke?" — mondta a The Sun brit lapnak. A szervező hölgy azonban óvatos. ,,Nem akarunk megbántani senkit. Már egyetlen érzékeny néző elégedetlensége is sok. Ismerek igen harcias vegákat, és úgy vélem, jobb levédeni magunkat előre egy figyelmeztetéssel" — magyarázta.

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 692
szavazógép
2007-06-12: Magazin - x:

Bill Clinton keresztrejtvénye

Bill Clinton személyiségének rejtélye, amely régóta foglalkoztatja Amerikát, talán egy ceruza segítségével hamarosan megoldódik. A volt elnök ugyanis elkészítette első keresztrejtvényét, melyet a The New York Times közölt.
2007-06-12: Magazin - x:

Connery kikosarazta Spielbergéket

Sean Connery nem hajlandó lemondani a gondtalan nyugdíjasnapokról, még a Steven Spielberg és George Lucas fémjelezte Indiana Jones negyedik forgatása kedvéért sem — írta a Variety internetes hírszolgálata.