Connery kikosarazta Spielbergéket

2007. június 12., kedd, Magazin

Sean Connery nem hajlandó lemondani a gondtalan nyugdíjasnapokról, még a Steven Spielberg és George Lucas fémjelezte Indiana Jones negyedik forgatása kedvéért sem — írta a Variety internetes hírszolgálata.

,,Ha bármi ki tudott volna mozdítani a nyugdíjból, az egy Indiana Jones-film lett volna. Szeretek Stevennel és George-dzsal dolgozni, és mondanom sem kell, megtiszteltetés, hogy Harrison (Ford) a fiam. De a helyzet egyszerűen az, hogy átkozottul jó nyugdíjasnak lenni" — nyilatkozta a két évvel ezelőtt visszavonult 77 esztendős Oscar-díjas színészóriás, aki a trilógiában Indy apját alakította.

Közel húszéves szünet után a rajongók nagy örömére júniusban végre megkezdődik Indiana Jones negyedik mozis kalandjának forgatása. A rendezői székben Steven Spielberg ül, aki David Koepp forgatókönyvéből dolgozik. George Lucas és Kathleen Kennedy az executive producerek, a producer pedig Frank Marshall. John Hurt, Cate Blanchett, Ray Winstone és Shia La Beouf is szerepet kapott a hétpecsétes titokként őrzött történetben, amelyet a világ számos helyszínén forgatnak.

A film bemutatóját 2008. május 22-re tűzték ki Amerikában.

Hozzászólások
Szavazás
Készül-e ön nyaralni idén?eredmények
szavazatok száma 692
szavazógép
2007-06-12: Magazin - x:

Vigyázat! A színdarabban sült csirke is van! (Hogy mik vannak?)

Színdarabbeli sültcsirke-veszélyre akarják figyelmeztetni előre a közönséget egy brit színházban, nehogy megbántódjanak a vegetáriánusok.
2007-06-12: Riport - Kisgyörgy Zoltán:

Zalánpataki kontrasztok

A régi naptárak Rák hava vagy Szent Ivánhava névvel jelölik júniust. Zalánpatakon mindenképpen a szénakészítés hónapja. Lehetett volna esősebb is június — mondta Tímár Ferenc gazdálkodó, de adott annyit az Úr, hogy elő van készítve a hely a sarjúnak.