Elhalálozás

2007. november 5., hétfő, Elhalálozás
Elhalálozás

Fájdalommal tudatjuk, hogy a drága jó testvér, nagynéni, keresztmama, rokon, jó szomszéd, barátnő, a gyimesközéploki születésű

özv. TIMÁR MIKLÓSNÉ

BILIBÓK BORBÁLA

életének 79. évében 2007. november 3-án visszaadta lelkét Teremtőjének.

Temetése november 6-án 15 órakor lesz a sepsiszentgyörgyi római katolikus temető ravatalozóházából.

Részvétfogadás a temetés napján 14 órától.

Gyászoló hozzátartozói

pro. F. Cs.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a drága jó férj, édesapa, testvér, nagytata, após, rokon és jó barát, a bodosi születésű sepsiszentgyörgyi

BARABÁS VILMOS

életének 73., házasságának 50. évében rövid, de súlyos szenvedés után november 3-án visszaadta lelkét Teremtőjének.

Drága halottunk földi maradványait 2007. november 6-án 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi, szemerjai új ravatalozóháztól az új református temetőben.

Részvétfogadás a temetés előtt egy órával.

Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

A gyászoló család

2504419

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a málnási

SZÉP GYÖRGY

életének 97. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.

Földi maradványait 2007. november 5-én 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a málnási katolikus temetőben.

A gyászoló család

2504417

Megemlékezés

Hogy elmentél, még mindig fáj, búcsú nélkül itthagytál, szótlanul távoztál. Olyan seb ez, mely nem gyógyul be, olyan bánat, melyet nem ért, csak az, aki átélte. Könnyes szemmel, szomorú szívvel emlékezünk november 5-én, halálának harmincadik évfordulóján a drága édesapára, a kézdivásárhelyi KOVÁCS LÁSZLÓRA, az IRTA volt dolgozójára, aki tragikus körülmények között távozott szerettei köréből. Aki tette, fizessen meg neki az Isten érte.

Szerettei

7249696

Könnyes szemmel és bánatos szívvel emlékezünk egy jóságos, szerető szívre, csendes, halk szavára, mely csak szépen és tisztelettel tudott szólni mindenkihez, a kézdivásárhelyi HAJDU DEZSŐ tanárra és bankellenőrre halálának első évfordulóján. Önfeláldozó szeretetét, kedves mosolyát soha el nem feledjük. Emléke szívünkben örökké élni fog.

Szerettei

7249704

Ma hat hete kísértük utolsó útjára a sepsiszentgyörgyi BARTÓK IRÉNT. Hirtelen halála mély fájdalmat hagyott szívünkben. A teste elpihent, de lelke velünk van. Könnyes szemmel tekintünk az égre, és kérjük a jó Istent, nyugodjék békében.

Özvegye, leányai

2504416

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk drága fiunkra, édesapára és testvérre, ifj. LUPULY MIHÁLYRA halálának harmadik évfordulóján. Engesztelő szentmise november 10-én 17 órakor lesz a Csíki utcai templomban.

Szerettei

4200751

Az idő elmúlhat, szállhatnak az évek, amíg élünk, velünk lesz emléked. Oly üres és árva lett a ház, hiányzol nekünk egy életen át. Búcsú nélkül ment el, az életért harcolva ő sem gondolta volna, hogy ilyen hamar üt az óra. Szívünk mély fájdalmával emlékezünk FICHTEL MÁRTÁRA, akit hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Hiába keresünk, elmentél örökre, sírodon a sok virág a szeretet jele. Ott pihensz, ahol nem fáj semmi, nyugalmadat nem zavarja senki. Jóságos szíved pihen a föld alatt, minden érted hulló könnycsepp nyugtassa álmodat. Külön köszönetet mondunk mindazoknak, akik az elmúlt időszakban sírjára virágot helyeztek.

Özvegye, leánya és unokája

4200825

Aki szerettei szívében él, soha nem hal meg. Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal emlékezünk a nagyajtai születésű sepsiszentgyörgyi PÉTERFI SÁNDORRA halálának első évfordulóján. Csendes álma fölött őrködjék az örök szeretet és emlékezés.

Szerettei

4200850

Kegyelettel és szeretettel emlékezünk SZŐCS JÓZSEFRE, akit ma hat hete kísértünk utolsó útjára. Pihenése legyen csendes.

Testvérei és családjaik

4200890

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 2431
szavazógép
2007-11-05: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Kortárs filmnapok
Sepsiszentgyörgyön holnap kezdődik a kortARS FILMnapok elnevezésű rendezvény a volt Művész mozi termében. A program: 17.30 órától Zakariás Zalán: Ződ (2007, kísérleti rövidfilm, DVD), utána 18 órától közönségtalálkozó és beszélgetés a film alkotóival, 19 órától Alternative-plakátkiállítás az előcsarnokban, 20 órától Alternative, 2006 ― díjnyertes rövidfilmek (DVD).
2007-11-05: Sport - Áros Károly:

Mi akar ez lenni? (Periszkóp)

Valamikor még itt volt, itt, a sportcsarnok előtti fenyőfák árnyékában, aztán elvitték, mondván, nem a sporttelep elé való, a napokban eléggé megviselt állapotban — az idő vasfoga a követ is kikezdte — visszahozták. Nem értem, akkor miért e sétáltatás?... Most is sporttelep, sportcsarnok áll mögötte... Akkor pedig...? Mi akar ez lenni?