Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Hírbörze

2007. június 13., szerda, Pénz, piac, vállalkozás
Progress

Az Európai Bizottság a humán erőforrás minél hatékonyabb felhasználását kívánja támogatni az összesen 743 millió eurós költségvetéssel rendelkező hétéves program segítségével.

Öt szekcióban lehet pályázni: munkaerő-foglalkoztatás, szociális védelem, munkafeltételek javítása, a diszkrimináció megszüntetése, női-férfi egyenlőség. Magánszemélyek, közintézmények, illetve partnereik pályázhatnak.

Együttműködési program

Június 14—15-én Bukarestben konferencia keretében indítják útjára az Európai területek együttműködése nevű programot, amely hét részprogramot tartalmaz, és a kohéziós alapok keretében lesz elérhető.

Események

Június 19-én Bukarestben román—német üzleti találkozóra kerül sor. A német gazdasági minisztérium küldöttsége elsősorban az ivóvízellátás és szennyvíztisztítás témakörben érdekelt. t Június 21-én Kolozsváron román—német üzletember-találkozót tartanak, a gyógyászatban használt anyagok és felszerelések területén keresnek hazai partnereket. t Érdeklődni, iratkozni a 0267/351 677-es telefonon és faxon, e-mail: ccicov@ccicov.com.

Támogatási lehetőségek

A bukaresti Templus Advertising ügynökséggel együtt múlt pénteken a Szent György Palota vendéglőjében szervezett szemináriumon a kis- és közepes vállalkozók a támogatási lehetőségekkel ismerkedhettek meg. A tanácskozás célja az volt, hogy felhívja az állami intézmények figyelmét a támogatások problémáira, ugyanakkor a vállalkozók is megismerjék a pályázati lehetőségeket, az új forrásokat. A rendezvény keretében a bankok bemutathatták termékeiket, ismertették szolgáltatásaikat.

Keres-kínál

Baranya megyei cég hosszú távú együttműködés érdekében faalapanyagokkal foglalkozó romániai vállalkozást keres. Jelenlegi igény: fenyő fűrészáru heti 2—3 kamion, fa nyílászáró (száz darab tölgyfa ablak és száz darab tölgyfa beltéri ajtó havonta). Ajánlattételi határidő: június 30. (benedekz@mldbt.hu).

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1065
szavazógép
2007-06-13: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Taniroda a vállalkozóképzésben

A taniroda olyan oktatási módszer, melyhez szorosan kapcsolódik egy megfelelő nagyságú, korszerű technikai eszközökkel felszerelt terem és egy fiktív vállalkozás.
2007-06-13: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Lassabban növekszik a GDP (Makrogazdasági adatok)

A hazai össztermék az első negyedévben 68,49 milliárd lej, hat százalékkal volt nagyobb a tavalyi első negyedévinél — közölte a statisztikai hivatal.