Díjat nyert a MOL

2007. november 14., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

A MOL Románia Segíthetek? programja a PR Award díjátadási ünnepségén elnyerte a nem kereskedelmi kampányok kategóriájának Silver Award for Excellence díját ― áll a cég közleményében.

A program révén a MOL Románia fiatal sportolókat támogat a még jobb eredmények elérése érdekében. Eddig két pályázatot írtak ki a tehetséges, ugyanakkor nehéz anyagi helyzetben lévő fiatal sportolók támogatására, az elmúlt két évben mintegy 1458 pályázat érkezett a programra, amelyek közül 240 egyéni sportoló és csapat nyert támogatást ― 140 2006-ban és 100 az idén ―, a támogatás összértéke 80 000 euró. Az ötödik alkalommal megszervezett PR Awardra beküldött pályázatokat egyesült államokbeli, belgiumi, nagy-britanniai és romániai kommunikációs szakemberekből álló zsűri bírálta el.

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 681
szavazógép
2007-11-14: Pénz, piac, vállalkozás - Incze Ibolya:

Az első háromszéki wellness- és sportszálló

A szombaton Kovásznán megnyitott négycsillagos szálloda a megye első olyan turisztikai létesítménye, mely a kor megváltozott igényeit elégíti ki — értékeli közleményében a megyei kereskedelmi és iparkamara, melynek tagja a beruházó kovásznai Top Star 2000 cég.
2007-11-14: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Hírbörze

Válságmenedzselés
Nehéz helyzetben a kudarc elkerülésének mikéntjéről tartanak kétnapos tanfolyamot november 17—18-án Bukarestben. Többek között szó lesz a lehetséges krízis kivédésének tervezéséről, és esettanulmányokat is bemutatnak, ha valaki a más hibáján okulni szeretne.