Tatarozzák a felsőlemhényi iskolát

2007. november 23., péntek, Közélet

Miután megtörtént az alsólemhényi Bem József-iskola felújítása, a tatarozást a felsőlemhényi 2-es számú iskola épületénél folytatják, ahol idén 300 000 lej áll rendelkezésre.

A kivitelező cég a Toro Impex leányvállalata. A felsőlemhényi iskola teljes felújítása 900 000 lejbe kerül. Jövőre a nyílászárók és a tetőzet cseréje, az osztálytermek padlózatának felújítása, valamint az épület külső és belső vakolása és meszelése marad. A Bem-iskola kapott még nemrég 30 000 lejt, amivel be tudják fejezni a belső illemhelyet.

Hozzászólások
Támogassa a Háromszéket! Önnek is fontos, hogy megbízható, hiteles forrásból tájékozódjék? Szeret elemzéseket, véleményanyagokat olvasni? Jobban meg akarja ismerni Székelyföld múltját, természeti, kulturális értékeit? Szívesen olvas a háromszéki művelődési életről, új könyvekről, színházi előadásokról? Szereti az alkotó emberekkel, vállalkozókkal, pedagógusokkal, sportolókkal készült interjúkat? A Háromszék napilapnál azért dolgozunk, hogy tartalmas olvasmányokat kínáljunk Önnek.
Ha Önnek is fontos a Háromszék, kérjük, adományával támogassa lapunk internetes kiadását.
Szavazás
A megyei önkormányzati választásokon mely párt tanácstagjelöltjeit támogatja?













eredmények
szavazatok száma 1776
szavazógép
2007-11-23: Közélet - Bodor János:

A zágoni tanács egyházi területet vásárol

A zágoni George Coşbuc Általános Iskola és a Ion Creangă Óvoda a római katolikus egyház területén áll.
2007-11-23: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Aquapark Sepsiszentgyörgyön?

Emeletes parkolóházat, multifunkcionális — sportversenytől tudományos konferenciáig mindenféle rendezvény befogadására alkalmas — termet és aquaparkot létesítene Sepsiszentgyörgyön egy vállalkozó.