Aquapark Sepsiszentgyörgyön?

2007. november 23., péntek, Közélet

Emeletes parkolóházat, multifunkcionális — sportversenytől tudományos konferenciáig mindenféle rendezvény befogadására alkalmas — termet és aquaparkot létesítene Sepsiszentgyörgyön egy vállalkozó.

Albert Álmos polgármester szerint előbbiek céljára a Szemerja negyedbeli Kisstadion, a kikapcsolódást szolgáló vizes szórakozóhely számára pedig az állomási tó vagy annak környéke lenne megfelelő. Mindez egyelőre csak puhatolózás, konkrétabb lépések nélkül, de ezek a létesítmények nyilván sokat emelnének a megyeszékhely vonzerején. A városi tanács nem kifogásolja az elképzeléseket, de hogy lesz-e belőlük valami, azt még nem tudni.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4483
szavazógép
2007-11-23: Közélet - Iochom István:

Tatarozzák a felsőlemhényi iskolát

Miután megtörtént az alsólemhényi Bem József-iskola felújítása, a tatarozást a felsőlemhényi 2-es számú iskola épületénél folytatják, ahol idén 300 000 lej áll rendelkezésre.
2007-11-24: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Adventi koszorú készítése
Kedden 17 órakor a sepsiszentgyörgyi Tanulók Házában a magyar történelmi egyházak képviselői jelenlétében indítják útjára a négy napig tartó ingyenes kézműves-foglalkozást, mely keretében a gyermekek adventi koszorúkat készíthetnek.