Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Bajuszszemle

2012. április 30., hétfő, Közélet

Idén a Kultúrkert színpada adott otthont a Szent György-napi bajuszversenynek. Szilágyi Péter, a Magyar Bajusztársaság elnöke által vezetett zsűri a székely bajusz kategóriában pontozás alapján az albisi Bod Lajos arcékét ítélte a legmutatósabbnak, őt követte szoros versenyben a tavalyi győztes, a gelencei Lukács János.

  • Vargyasi Levente felvétele
    Vargyasi Levente felvétele

További helyezések: Pap Géza, Gidófalva (ő a helyi 2. honvédszázad egyenruhájával is elkápráztatta a szép számban jelen levő nézősereget), Csíki Géza (Sepsiszentgyörgy), Szőke Barna és Traian Ionescu. Utóbbi különdíjat is kiérdemelt az úgynevezett toldott bajusz kategóriában arcszőrzetének nem kevesebb, mint 82 centiméteres hosszával.(fer-)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1059
szavazógép
2012-04-30: Közélet - Fekete Réka:

Zenével gyógyítani

Kiállt a színpadra hófehérben, dalra fakadt, és amilyen egyszerűen érkezett, ugyanúgy ment tovább. Nem akart érzelmekre hatni, mégis hatott, nem kívánt többnek látszani, mint ami valójában.
2012-04-30: Közélet - Demeter J. Ildikó:

Dalok a lelkekből

Minden embernek a lelkében dal van – énekelték Babits Mihály versét a barcasági evangélikus gyülekezetek XI. kórustalálkozóján szombat délelőtt. Kívánjuk, hogy sokáig így legyen, és annyian daloljanak, hogy ne férjünk a templomban – mondotta a házigazda Zelenák József lelkész a jelenlevőknek, összesen nyolc dalárda tagjainak.