Minden szentgyörgyi számít

2012. május 23., szerda, Közélet

Azokkal is kapcsolatot kíván ápolni a város, akik sepsiszentgyörgyi származásúak, de jelenleg nem itt élnek – közölte Antal Árpád polgármester,

aki arról tájékoztatott, néhány héten-hónapon belül az önkormányzat megnyitja a Sepsi Háló internetes honlapot, amelyen a távolban élők értesülhetnek a város történéseiről, illetve írhatnak magukról, így folyamatos összeköttetésben lesznek szülővárosukkal. A hálószerű kapcsolatrendszer előnye lenne az is, ha baj van Sepsiszentgyörgyön, az elszármazottak a maguk területén képviselhetnék a város ügyét, népszerűsítenék a médiában, vagy akár utcára vonulnának, ha azzal az ügyet szolgálnák – hangsúlyozta a polgármester.(fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Részt vesz-e a december 6-i parlamenti szavazáson?eredmények
szavazatok száma 992
szavazógép
2012-05-23: Közélet - Bokor Gábor:

Rongálják a kommandói utat

Lassan járhatatlanná válnak a Kovásznát Kommandóval összekötő út bizonyos szakaszai. A tavaszi hóolvadás, az eső fellazította az úttestet, szinte felszántották a rajta áthúzott farönkök.
2012-05-23: Közélet - :

Petrovits István kiállítása a Vigadóban

Hétfő délután nyílt meg, és május 31-ig látogatható a kézdivásárhelyi Vigadó földszinti kiállítótermében Petrovits István sepsiszentgyörgyi szobrász hat kisplasztikáját és húsz akvarelljét bemutató, Gesztusok című egyéni tárlata.