Bécsben az Osonó

2012. május 23., szerda, Közélet

Brüsszeli és vilniusi múlt heti fellépése után jövő héten Bécsben, a Wiener Festwochen rendezvényen mutatja be a magyarországi Krétakör alkotóműhellyel közösen a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely a Krízis című trilógia harmadik darabjaként készült, A papnő című, drámapedagógiai eszközökkel létrehozott előadást.

Az Osonó a nyáron Dániában és Belgiumban vesz részt fesztiválon, majd hosszabb thaiföldi turnéra indulnak, mindhárom országban az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című, Fazakas Misi által rendezett előadást mutatják be, amellyel egy év alatt harminc városban száztizenkétszer léptek színpadra. A produkció születésnapi előadását pénteken tartják a bodoki kultúrházban.(fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Mely párt jelöltjeit támogatja a vasárnapi önkormányzati választáson?eredmények
szavazatok száma 696
szavazógép
2012-05-23: Közélet - :

Petrovits István kiállítása a Vigadóban

Hétfő délután nyílt meg, és május 31-ig látogatható a kézdivásárhelyi Vigadó földszinti kiállítótermében Petrovits István sepsiszentgyörgyi szobrász hat kisplasztikáját és húsz akvarelljét bemutató, Gesztusok című egyéni tárlata.
2012-05-23: Közélet - :

Kiégett egy autóbusz

Tegnap 13 óra körül minden valószínűség szerint rövidzárlat miatt kigyúlt a Brassó–Bârlad útvonalon közlekedő távolsági autóbusz Bereck végében, a Sissi obeliszkje előtti kanyarban.