Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Táborzáró a Kosztándi Képtárban

2012. június 30., szombat, Közélet

Tegnap délután az eddigi szokástól eltérően nem a Grand Hotel Bálványos termeiben, hanem a kézdivásárhelyi Kosztándi Képtárban nyílt meg a harmadik bálványosi művésztábor kiállítása.

  • A szerző felvétele
    A szerző felvétele

A megnyitón már nem volt jelen Kubinyi Anna textilművész, aki családi okok miatt előző nap hazautazott Budapestre Eperjes Károly színművésszel együtt, aki csütörtökön csupán egyetlen napot töltött Bálványoson. A kiállító művészeket a csíkszeredai Balási Csaba fotóművész, táborszervező mutatta be, Jánó Mihály művészettörténész pedig az alkalomra írt írását olvasta fel.    (Iochom)               
 

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy őszig zárva maradnak az iskolák?eredmények
szavazatok száma 2297
szavazógép
2012-06-30: Közélet - Váry O. Péter:

Penzumból ösztöndíj

Az illyefalvi LAM Alapítvány fennállásának huszadik évfordulójára készülve született az ötlet: maradandó, jövőbe is mutató és legfőképpen a falut a nagyvilágban ismertté tevő „valami” kellene.
2012-06-30: Közélet - :

Öt-hat feketemunkás kikerül

Nem nagyon jelentős a feketén foglalkoztatottak száma Háromszéken – havonta öt-hat, szerződés nélkül dolgozó személyt azonosítanak a megyei munkaügyi felügyelőség emberei –, de az állandó ellenőrzés és a borsos (fejenként tízezer lejes) bírság dacára mindig akad munkaadó, aki elmulasztja a formaságokat, és ráfizet.