Elhalálozás

2007. december 7., péntek, Elhalálozás
Köszönetnyilvánítás

Köszönjük mindazoknak, akik az aldobolyi id. MAKAI GYÖRGY temetésén részt vettek, a nehéz percekben mellettünk álltak, és bánatunkban osztoztak.

A gyászoló család

7249776

Megemlékezés

Gyászodnak súlyos fátylát, a lélek kínos fájdalmát hordozzuk örökre. Könnyes szemmel emlékezünk a kézdivásárhelyi FÜLÖP VINCZÉRE halálának hetedik évfordulóján.

Szerettei

7249778

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a csomakőrösi TANKÓ JÁNOSRA halálának harmadik évfordulóján. Emlékét szívünkben örökre megőrizzük.

Hozzátartozói

4201978

December 7-én egy éve, hogy eltávozott közülünk SIMÓ ÉVA (SZENGA). Emléke szívünkben örökre élni fog. Pihenése legyen csendes, békességes.

Özvegye és szerettei

4201875

Könnyes szemmel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága jó férjre, édesapára, nagyapára, apósra, KULCSÁR GYÖRGYRE, akit ma két éve ragadott el a kegyetlen halál. Távozásod fájdalmat okozott, de emléked szívünkben örökké élni fog.

Gyászoló szerettei

4201884

Fájó szívvel és könnyes szemmel emlékezünk id. PÁL ISTVÁNRA halálának első évfordulóján. Miért mentél el, miért hagytál el? Szerettünk téged távol és közel. Miért múlik el az élet? Miért van az, hogy nincsen visszaút? Mert mindent, amit ő hozott el nekünk, bennünk él tovább majd ugyanúgy, és a szívünk úgyis fáj, s a szánk visszahív. Uram, fogadd be őt, a jók közül volt, csak értünk élt, a mindenünk volt.

A gyászoló család

4201914

Fájó szívvel emlékezünk BERDE KÁROLYRA, a drága jó férjre, édesapára halálának harmadik évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes.

Özvegye és három lánya

4201925

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a zágoni id. CSOMA ISTVÁNRA halálának hatodik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4201944

Szemünkben könnyel, szívünkben fájdalommal emlékezünk drága jó édesanyánkra, id. DOMOKOS IRÉNRE halálának negyedik, valamint édesapánkra, id. DOMOKOS JENŐRE halálának nyolcadik évfordulóján. Csendes álmuk fölött őrködjék az örök szeretet és emlékezés.

Gyermekeik és azok családja

4201968

Fájó szívvel emlékezünk a felejthetetlen férjre, édesapára, testvérre, a kovásznai NOVÁK LÁSZLÓRA halálának 13. évfordulóján.

Szerettei

7247595

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja-e oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 1902
szavazógép
2007-12-07: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Zene
* A VII. Háromszék Nemzetközi Kamarakórus Fesztivál mai programja a sepsiszentgyörgyi evangélikus templomban: 18 órától a székelyudvarhelyi Musica Sacra, a kovásznai Pastorala, a kézdivásárhelyi Cantus, a brassói Jugendbachchor, a miskolci Bartók Kórus, a sepsiszentgyörgyi Pro Musica, a Snaps Vocal Band, a Laudate és a Vox Humana lép fel.
2007-12-07: Nyílttér - Demeter J. Ildikó:

Új lakónegyed a levegőben

A sepsiszentgyörgyi Farm utcai gyümölcsös beépítéséért pereli a városvezetést az ott tulajdonjogot szerzett harminc család. Hosszú beadványban megfogalmazott panaszukat lapunkhoz is eljuttatták, ezt azonban helyszűke miatt csak összefoglalva tudjuk közölni.