Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Nyílt gyűlés az EMI-nél

2013. február 9., szombat, Kovakő - diákmelléklet

Talán ritka az olyan sepsiszentgyörgyi fiatal, aki ne hallott volna az Erdélyi Magyar Ifjakról. Néhányan csak hallomásból ismerik, mások eljárnak a rendezvényeire, de akadnak olyanok is, akik kiadványait olvasgatják, például a Kavicsot, vagy éppen a szervezet rádióműsorát hallgatják, a Mandulát.

Viszont sokkal kisebb halmazt képez azon személyek összessége, akik az EMI-t alkotják. Vajon kik ők, és miért foglalkoznak mindezzel? Szeretnél többet tudni róluk és a szervezetről? Esetleg csatlakoznál is a csapathoz? Kipróbálnád magad a szervezés terén? Ha igen, akkor itt a lehetőség! A sepsiszentgyörgyi EMI nyílt gyűlést szervez február 14-én, csütörtökön 18 órától a Lábas Ház 8-as termében. Gyere el bátran, és tudj meg többet az önkéntességről, ifjúsági szervezetekről, és nézd meg, miként zajlik egy EMI-gyűlés!
Az EMI a megye egyik legismertebb szervezete, tele olyan fiatalokkal, akik szeretnek szórakozni, és szeretik hasznosan tölteni az időt, és mindemellett fontos nekik a magyarságuk. Számtalan információt találsz a szervezetről interneten, újságban – de igazán tiszta képet csak akkor kaphatsz, ha találkozunk.

A háromszéki EMI csapata

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1146
szavazógép
2013-02-09: Kovakő - diákmelléklet - :

Szurkolói viszontagságok

Február 3-án, vasárnap rendezték a női kézilabdabajnokok ligája román–magyar párharcát: a Râmnicu Vâlcea-i Oltchim az FTC-Rail Cargo csapatát fogadta a középdöntőben. A Ferencváros szurkolóinak egy része már szombaton megérkezett Sepsiszentgyörgyre, ugyanis aznap délután a Sepsi-SIC női kosárlabdacsapatunk Temesvárt fogadta. A csonkaországi, Ligeti Egység nevű szurkolói csapathoz csatlakozott néhány felvidéki testvérünk is Csata községből.
 
2013-02-09: Kovakő - diákmelléklet - :

Adj, király, katonát Nagyborosnyón

Háromszéken újra megszervezik az Adj, király, katonát! országos vetélkedőt, mégpedig több helyszínen: Cserná­tonban, Nagybaconban, Nagyborosnyón, Vargyason, Ko­vásznán, Kézdivásárhelyen és Sepsiszentgyörgyön.