Átalakul a Duna TV kulturális magazinja

2008. január 12., szombat, Világfigyelő
Későbbre kerül, és átalakul a Duna Televízió Kikötő című műsora, amely szerdán továbbra is a köztévé stúdiójából, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken viszont külső helyszínekről jelentkezik.

Az eddig péntekenként este fél tíz körül — 54 percben — jelentkező magazint kedden és csütörtökön adásba kerülő háttérműsor, valamint kedden és csütörtökön öt-öt perces ajánló egészítette ki; a jövő héttől a szerdai műsoré a majdnem egyórás adásidő, a többi napon pedig húsz percben jelentkezik, este tízkor. A Duna Televízió azt tervezi, hogy nyáron kulturális fesztiválok helyszíneiről jelentkezik majd a műsor.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint mikor lesz vége a koronavírus-járványnak?eredmények
szavazatok száma 431
szavazógép
2008-01-12: Világfigyelő - x:

Pakisztán szembeszáll Washingtonnal

Megszállóknak tekintenék az amerikai katonákat, ha azok pakisztáni felhatalmazás nélkül az országba behatolva az al-Kaida nemzetközi terrorszervezet fegyvereseire vadásznának — figyelmeztette Washingtont Pervez Musarraf pakisztáni elnök.
2008-01-12: Világfigyelő - x:

Elkerülhetetlen, de nem belülről jön (Koszovó függetlensége)

Nem számít Koszovó függetlenségének egyoldalú kinyilvánítására a szlovén külügyminiszter. Az Európai Unió soros elnöki tisztségét betöltő Szlovénia külügyminisztere annak a meggyőződésének adott hangot, hogy a közelmúltban elhangzott koszovói nyilatkozatok ellenére nem kerül sor a függetlenség egyoldalú kinyilvánítására, illetve nyilvános bejelentésére.