Eddie Murphy apasági vizsgálaton

2007. június 20., szerda, Magazin
DNS-vizsgálattal folytatódott Eddie Murphy amerikai filmszínész és Melanie Brown, az egykori Spice Girls lánycsapat apasági vitája — jelentette a The Sun brit bulvárlap.

A 46 éves színészt bírósági határozat kötelezte az apasági vizsgálatra, és úgy időzítette a hétfői látogatást a Beverly Hills-i klinikán, hogy elkerülje korábbi partnerét, akivel tavaly decemberben egy nyilvános fellépés közben szakított. Az akkor már terhes Brown többször hangot adott a sajtóban az eljárás miatt érzett felháborodásának.

A legutóbbi — a Dreamgirls című filmben nyújtott — alakításáért Aranyglóbusz-díjjal kitüntetett Murphy vitatja, hogy ő lenne az áprilisban született Angel Iris apja. A 32 éves volt Spice Girl ellenben azt hangoztatja, hogy mindketten akarták a gyermeket, és meg is állapodtak a terhességről.

A klinikáról távozó filmsztárt riporterek hada ostromolta a kérdéssel, hogy mit tesz, ha a vizsgálat az énekesnőt igazolja. ,,Azt teszem majd, amit tennem kell" — válaszolta Eddie Murphy.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4391
szavazógép
2007-06-20: Magazin - x:

KicsiBush kalandjai

Szatirikus rajzfilm központi figurájává vált George Bush amerikai elnök, akit egy általános iskola tanulójaként láthat viszont a közönség legközvetlenebb munkatársaival együtt.
2007-06-20: Magazin - x:

E-mail múzeum a British Libraryben

A londoni British Library létrehozza az e-mailek archívumát, amely a 21. századról ad képet az utókor számára.