Hogy mik vannak?

2007. június 20., szerda, Magazin
Ember majomkodik a majmoknak

Bohócot szerződtetett egy német állatkert, hogy ,,majomkodjon" a majmoknak unalmuk elűzése végett állatorvosi tanácsra. A bohóc egy 45 éves nő, aki már gyerekkorában is mélyen együtt érzett az állatokkal, amikor állatkertben járva látta, hogy mennyire szomorkodnak. Az állatorvosok szerint a majmok — gorillák, csimpánzok, orangutánok —, ha unatkozni kezdenek, gyakrabban betegednek meg, és erőszakosabbak. A bohócnő labdákkal, műanyag zacskókkal, kartondobozokkal, fahasábokkal és egyebekkel játszik a majmokkal, feladványokat ad nekik. Ha meglátják közeledni, rögtön felélénkülnek az állatok. ,,A természetben egész nap élelem után kajtatnak, az állatkertekben viszont nincs semmi teendőjük az állatoknak" — magyarázta a német sajtónak egy állatpszichológus.

Lányát hirdető milliárdos

„Kicsit túl öreg és túl alacsony, de amúgy pompás" — így hirdeti lányát egy dél-koreai milliárdos, férjet keresve neki — nagy sikerrel. Négy nap alatt több mint kétszáz férfi jelentkezett vőnek, feltehetően azért, mert a leendő após vagyona 2,5 milliárd lejnyi. Az eladósorba került hölgy amúgy 38 éves, az Egyesült Államokban végezte iskoláit, és keresztény vallású. Apja kikötötte, hogy a vőlegényjelöltnek rendszeretőnek, egészségesnek, csinosnak, becsületes családból valónak és ugyancsak keresztény vallásúnak kell lennie.

Lábas rosszaságból lábasjószág-őr

Bőröndöket vizelt le és női lábakkal próbált párzani két reptéri rendőrségi alkalmazott Thaiföldön, amiért elbocsátották őket állásukból. A két illető rendőrkutya, feladatuk kábítószer kiszimatolása volt. El is látták dolgukat becsülettel, ám közben nem tudták megállni, hogy ne vizeljék le a csomagokat. A csatakos bőröndöknek nem örültek tulajdonosaik, és közülük többen panaszt tettek. Külön is neheztelt néhány nő a kutyákra, mert az ebek kikezdtek velük, pontosabban a lábukkal. A repülőtér végül úgy döntött, inkább megválik a rendőrkutyapártól. A két „lábas rosszaság" most lábas jószágot őriz egy gazdaságban, főképp csirkéket — adta hírül a Daily Mirror brit lap. (MTI-Panoráma)

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4392
szavazógép
2007-06-20: Magazin - x:

Pavlov csótánya

A csótányok is tanulékonyak, nekik is van emlékezőképességük, mivel náluk is működik a pavlovi reflex — mutatták ki japán kutatók.
2007-06-20: Pénz, piac, vállalkozás - Ferencz Csaba:

Hivatal a kivitel növeléséért (Kereskedelemfejlesztés)

Imre István vezérigazgató bemutatja a központot — ráfér a kivitelre a támogatás
A hét elején avatták a Román Kereskedelemfejlesztő Központ sepsiszentgyörgyi irodáját. A tíz éve létrehozott intézmény elsősorban a hazai termelők és szolgáltatók exportlehetőségeinek növelését szolgálja, a területi hálózat bővítésével pedig a kis- és közepes vállalkozók felé kívánnak nyitni.