Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Hírbörze

2007. június 20., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Üzletemberek klubja

Június 29-én, pénteken tartja következő összejövetelét a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara keretében működő klub. Klárik László, a vidékfejlesztési, mezőgazdasági és halászati kifizetési ügynökség vezérigazgatója előadásában a mezőgazdaságban, vidékfejlesztésben és élelmiszeriparban biztosított uniós alapok hozzáférési lehetőségeit ismerteti.

Tanfolyamok

A Kovászna megyei kamaránál a londoni kamara együttműködésével üzleti és turisztikai angol nyelv elsajátítására új tanfolyamot és nemzetközi vizsgát szerveznek, melyre már lehet iratkozni. * A menedzserasszisztensi és ingatlanügynöki foglalkozást lehet megtanulni az Infobroker Kft. által szintén Sepsiszentgyörgyön indítandó tanfolyamon. * Június 25—26-án Bukarestben tartanak felkészítőt a korai figyelmeztetésről, melyen menedzserek, stratégiatervezők, marketing- és vállalkozásfejlesztési szakemberek ismerkedhetnek meg szakterületük jellegzetes kihívásaival. * Június 25—29-én a 2007—2013 közötti, vissza nem térítendő uniós támogatások megszerzéséről, tervezetkészítésről és projektmenedzselésről tartanak tanfolyamot az élelmiszer-, textil-, bőr és lábbeliipar fejlesztésében érdekelt gazdálkodótársaságok, civil szervezetek, közintézmények képviselőinek.

Keresnek

* faházat a francia piacra * stílbútorgyártókat * napraforgóolajat Kuvaitba * mezőgazdasági gépeket, szerszámokat, kerékpárt, ágyat, lepedőt, háztartási gépeket, ponyvát és sátrakat Kenyába. Bővebb tájékoztatás, kapcsolatfelvétel a megyei kamaránál: Sepsiszentgyörgy, Olt utca 17. szám, telefon: 351 677, e-mail: ccicov@ccicov.com.

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint a Sepsi OSK bejut a Román Kupa döntőjébe?
eredmények
szavazatok száma 1137
szavazógép
2007-06-20: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Új Kézfogás helyett Corvinus

A Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának (KMKF) egyik gazdasági albizottsága a gazdaságfejlesztést célzó új támogatási rendszer kidolgozását tűzte ki célul. Ez lényegében egy új pályázati rendszer lenne, amelynek pénzkeretét a magyar és a román kormány forrásai mellett az európai uniós alapok jelentenék.
2007-06-20: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Országnyi városgazdaságok (Kitekintő)

A világvárosokról készített rangsorok leggyakrabban használt mutatója eddig a lakosságszám volt, ez azonban csak részleges képet mutat, hiszen a Londonhoz, New Yorkhoz, Párizshoz és Tokióhoz hasonló megavárosok gazdasága ma már nagyobb, mint egy közepes méretű országé — áll a PricewaterhouseCoopers Londonban kiadott felmérésében, amely szerint a megtermelt GDP-érték alapján Budapest is még az első száz nagyváros között van.