Az új adótörvényről

2008. január 30., szerda, Pénz, piac, vállalkozás

Január 31-én, csütörtökön 14 órára üzletember-találkozóra várja az érdeklődőket a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara sepsiszentgyörgyi székházába (Olt utca 17. szám).

A klubtalálkozó meghívottja Debreczeni János, a könyvszakértők megyei testületének elnöke, aki az adótörvénykönyv január 1-jétől érvényes új könyvviteli előírásairól beszél.

Hozzászólások
Szavazás
Ön be fogja oltatni magát koronavírus ellen?eredmények
szavazatok száma 4439
szavazógép
2008-01-30: Pénz, piac, vállalkozás - x:

Meghajolnak a növekedés pillérei (Kitekintő)

Egymás után hajlanak meg az amerikai gazdaság növekedésének pillérei — írta a liberális The New York Times. A hitelpiac beszűkülése, a házeladások és a lakásárak csökkenése, a gyárak megrendeléseinek visszaesése és a mérsékelt év végi ünnepi költekezés ellenére a szakértők azt hangoztatták: a recesszió mindaddig elhárítható, amíg a munkanélküliséget kordában lehet tartani.
2008-01-30: Pénz, piac, vállalkozás - Mózes László:

Kordában kell tartani a gyengeségeket

Szügyi György, a szegedi Euromenedzser Tanácsadó és Képzési Központ vezérigazgatója év eleji háromszéki előadás-sorozatának központi témája a pozitív jövőkép kialakítása volt. Sepsiszentgyörgyön a vállalkozók számára tartott előadását követően beszélgettünk vele. Az interjú első részét január 23-i lapszámunkban olvashatták.