Elhalálozás

2008. február 6., szerda, Elhalálozás
Elhalálozás

Szavakban ki nem fejezhető, mély fájdalommal tudatjuk, hogy az önfeláldozó édesanya, forrón szeretett feleség, drága jó testvér, sógornő, keresztanya, szomszéd, jó barát,

SZTAKICS ISTVÁNNÉ

ÜTŐ JUDIT MÁRIA

58 éves korában hosszas, türelemmel viselt betegség után 2008. február 2-án elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. február 6-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra a sepsiszentgyörgyi közös temető ravatalozójából.

Részvétfogadás a temetés napján 13 órától.

Szerettei

4203614

Részvétnyivánítás

Megrendülve fogadtuk a szomorú hírt ANTAL SÁNDOR haláláról. Mély részvétünk a családnak, amellyel osztozunk a gyászban és a fájdalomban. Mi mindig a nevetős Sándorra fogunk emlékezni, aki jól érezte magát Kiskassán.

Kornél és Anikó Bajáról

pro. F. R.

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik a málnásfürdői ANDRÁS PÁLNÉ temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, és fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

4203681

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik KOSZTARAB ANDRÁS temetésén részt vettek, fájdalmunkban osztoztak, és sírjára virágot helyeztek. Külön köszönet a megyei posta igazgatóságának és összes alkalmazottjának, hogy a nehéz percekben mellettünk állt.

Gyászoló özvegye

4203695

Megemlékezés

Hiányzol közülünk, a helyed üres lett, egy váratlan pillanat megölte szívedet. Magadba zártad a sors ezernyi baját, és váratlanul, búcsú nélkül minket itthagytál. Fájó szívünk fel-felzokog érted, örökké szeretünk, nem feledünk téged. Fájó szívvel emlékezünk a maksai BODI IBOLYÁRA, akit ma hat hete veszítettünk el. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjék pihenésed felett.

Halálába soha bele nem nyugvó szerettei

1158519

Soha el nem múló fájdalommal és szeretettel emlé­kezünk a sepsiszentgyörgyi RÉTYI JENŐRE, a drága jó férjre, édesapára, nagytatára, aki ma három éve távozott szerettei köréből. Emléke legyen áldott, nyugalma csendes.

Özvegye, leánya, unokái

4203608

Kegyelettel, örök hiányát érezve emlékezünk ZSIGA JENŐNÉ JÁGER IRMÁRA halálának hatodik hónapjában. Szívünkben ő halhatatlan.

Gyászoló hozzátartozói

4203611

Fájdalommal emlékezünk KEREZSI ANDRÁS igazgató-tanárra halálának 17. évfordulóján.

Családja

4203666

Hozzászólások
Szavazás
Mi a véleménye arról, hogy Sepsiszentgyörgyön a járványügyi vörös forgatókönyv lépett életbe?

eredmények
szavazatok száma 1081
szavazógép
2008-02-06: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
* A sepsiszentgyörgyi M Stúdió ― Mozgásszínházi Műhely holnap 19 órától a kultúrpalota Lajtha László Stúdió­termében bemutatja Esc című előadását. Rendező és díszlettervező: Zakariás Zalán.
2008-02-06: Pénz, piac, vállalkozás - Iochom István:

Fortyogófürdő eladó

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatalának ingatlanokat értékesítő különbizottsága megnyerte a fortyogófürdői ingatlan bérlőjével, a Fortyogó Incitato Kft.-vel szemben indított pert, és az alapfokon kihirdetett, de jogerős döntés a jogszabály értelmében végrehajtható.