Közmunkával kertészkedtek

2014. április 15., kedd, Közélet

Rózsát, idényvirágokat, tuját, gyümölcsfákat ültettek a sepsiszentgyörgyi Református Kollé­gium diákjai, a sepsiillyefalvi LAM alapítvány és részvénytársaság munkatársai, a helyi református egyház munkatársai és az Írisz Ház fogyatékkal élő fiataljai múlt héten a Romániai Református Nyug­díjpénztár Olt utcai székházának udvarán Sepsiszent­györ­gyön.

  • Albert Levente felvétele
    Albert Levente felvétele

Több mint harmincan vettek részt a parkosításban: az egykor szemetes, felhagyott területet gyepesítik és beültetik, az udvaron pedig autóparkolót alakítanak ki a nyugdíjpénztár és a püspöki iroda munkatársainak vendégei, valamint az épület bizonyos helyiségeit bérlő cégek számára.     (fekete)

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 402
szavazógép
2014-04-15: Közélet - Ferencz Csaba:

Lovagokat avattak

A Szabadtűzi Lovagrend a hét végén rendezte meg a zsűriképzéssel egybekötött lovagavatást és elismerések átadását Sepsiszent­györ­gyön.
2014-04-15: Közélet - Kuti János:

Adómentes pálinkafőzést! (A múlt hét)

Kár, hogy mi, halandók csak utólag tudunk meg sok mindent, ami diplomáciai berkekben rejtőzik. Például, hogy micsoda „kiváltságos” párbeszéd folyt a román és magyar külügyminiszter, Titus Corlăţean és Martonyi János között.