Bogyó taxi és autókölcsönzés 0720 494 949

Emlékjel a néhai holland díszpolgárnak

2015. június 9., kedd, Közélet

Péntektől Kézdivásárhelyen az egykori Erzsébet Árvaleány-nevelő Intézet, a mai Közösségi Szolgáltatási Komplexum udvarán felállított kopjafán magyar és angol nyelvű réztáblás felirat őrzi a nyolcvanegy éves korában elhunyt Coos Henneveld (1934–2015), Kézdivásárhely díszpolgára emlékét.

Az ünnepségen jelen volt Maassluis testvérváros polgármestere, a hollandiai partnerszervezet képviselője, illetve Coos Henneveld özvegye és két gyermeke is. Coos Henneveld jótékonysági, közösséget szolgáló önzetlen munkásságát Bálint Olga, a komplexum vezetője méltatta, felsorolva mindazokat a létesítményeket, projekteket, amelyek hozzájárulásával születtek az utóbbi tizenöt esztendőben a céhes városban. A csernátoni Haszmann Pál által készített kopjafát Bokor Tibor polgármester és Bálint Olga intézményvezető leplezte le. (iochom)

Hozzászólások
Szavazás
Ön szerint ki nyeri meg az idei elnökválasztást?

eredmények
szavazatok száma 758
szavazógép
2015-06-09: Közélet - :

Gyógyszertár nyílt Vargyason

A vargyasiak régi óhaja teljesült tegnap, amikor gyógyszertár nyílt a régi posta helyén. A Kamilla patika hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8–16, szerdán 13–20 óráig tart nyitva.
2015-06-09: Közélet - :

Palackozott vízért büntettek

Azonosítatlan forrásból származó vizet is talált egy kézdivásárhelyi üzletben a megyei fogyasztóvédelmi hatóság a palackozva árult ivóvizek és üdítők forgalmazását ellenőrizve.