Elhalálozás

2008. április 1., kedd, Elhalálozás
Elhalálozás

Szívünk mély fájdalmával, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk, hogy

BRINY ROZÁLIA

(született GAÁL)

nyugdíjas védőnő

életének 72., házasságának 43. évében hosszas, de türelemmel viselt betegség után hirtelen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. április 1-jén 15 órakor helyezzük örök nyugalomra a családi háztól az uzoni temetőben a református egyház szertartása szerint.

A gyászoló család

4205850

Szívünk mély fájdalmával tudatjuk, hogy a drága jó gyermek, édesapa, nagyapa, testvér, rokon és jó barát, az oltszemi

NÉMET FERENC

életének 62. évében 2008. március 30-án hirtelen elhunyt.

Drága halottunk földi maradványait 2008. április 2-án 14 órakor helyezzük örök nyugalomra az oltszemi családi háztól református szertartás szerint.

A gyászoló család

4205902

Részvétnyilvánítás

Őszinte részvétünket fejezzük ki BRINY FERENCNÉ GAÁL ROZÁLIA elhunyta alkalmából a gyászoló családnak.

Osztálytársai

4205869

Köszönetnyilvánítás

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik drága halottunk, a kézdivásárhelyi VAJIK BARNABÁS (Barnesz) temetésén részt vettek, sírjára virágot helyeztek, fájdalmunkban osztoztak.

A gyászoló család

7251036

Megemlékezés

Fájdalommal emlékezünk a drága jó feleségre, édesanyára, anyósra és testvérre, GÁL CARMENRE (szül. KRAFT) halálának harmadik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4205762

Az én időm hamarabb lejárt, mint szerettem volna, bocsássatok meg, nem tehetek róla. Ne sírjatok, én már nem szenvedek, csak egy pillanat volt, és megállt a szívem, melyben nem volt más, csak jóság és szeretet, a fájdalom csak az, hogy nem lehetek köztetek. Könnyes szemmel és soha el nem múló szeretettel emlékezünk a komollói DOMBORA PÉTER ISTVÁNRA, akit ma hat hónapja kísértünk utolsó útjára. Övé lett a nyugalom, miénk az örök fájdalom.

Bánatos özvegye és kicsi fiacskája, Istvánka, anyósa és szerettei

4205830

Fájó szívvel emlékezünk KOVÁCS IMRÉRE halá­lának huszadik, illetve VERESS GÁBORRA halálának harmadik évfordulóján. Pihenésük legyen csendes.

Hozzátartozóik

4205851

Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit igazán szeretnek. Fájó szívvel emlékezünk a felsőlemhényi ifjú ZSIGMOND BALÁZSRA halálának hetedik évfordulóján. Pihenése legyen csendes, emléke áldott.

Szerettei

4205855

Fájó szívvel, soha el nem múló szeretettel emlékezünk BODOR LÁSZLÓNÉ TÖRÖK ILONÁRA, aki tíz éve hunyt el. Élete a munka és a szeretet volt. Pihenésed legyen csendes és békés a barátosi temetőben. Emlékeznek

gyermekei és azok családja

4205887

Hozzászólások
Szavazás
Ön készül nyaralni idén?
eredmények
szavazatok száma 193
szavazógép
2008-04-01: Mi, hol, mikor? - x:

Mi, hol, mikor

Színház
A Tamási Áron Színház ma 18 órától a kamarateremben diákbérleteseknek (Mikes) adja elő Witold Gombrowicz Yvonne, burgundi hercegnő című groteszk komédiáját Bocsárdi László rendezésében.
2008-04-01: Riport - Kisgyörgy Zoltán:

Halló, itt Angyalos!

Választások előtt nem boncolgattuk, hogy kinek az érdeme: mennyit és mekkorát változott Angyalos sorsa, amely 1968 után túlnyomóan a gidófalvi önkormányzatra bízatott. Túlnyomóan, mert a többi az a munka és megvalósítás, amit a helyi kezdeményezés és összefogás, a falu kálvinista egyháza végzett. Így hát nem mérlegkészítésre látogattunk el a faluba, hanem pillanatfelvétel készítésére a közéletről, adalékként egy majdani falutörténethez, hadd lássa az olvasó, miként élnek az emberek itt, két emlékerdő árnyékában.